Відповідно до запропонованої методики було проведено дослідження 6 зразків чаю, яке показало, що настій чаю всіх досліджених зразків у разі додавання холодної води зафарбовувався дуже швидко, і цей колір був значно інтенсивніший, ніж колір контролю.
Також було виявлено, що найбільш інтенсивніше зафарбовуються зразки під номером 1, 3, 6, тобто Riston, Greenfild та Ahmad відповідно, а найменш зразки під номером 2 і 4, тобто Batik та Alokozay.
Зразки №4 та №6 (Alokozay та Ahmad) характеризуються непритаманним для чаю ароматом, У них найбільш відчуваються хімічні добавки. Найбільш притаманний аромат чаю мають зразки №2 та №5(Batik та Lipton)
Зразки №4 та №6 (Alokozay та Ahmad) характеризуються непритаманним для чаю ароматом, У них найбільш відчуваються хімічні добавки. Найбільш притаманний аромат чаю мають зразки №2 та №5(Batik та Lipton)


Немає коментарів:
Дописати коментар